RESTAURATIE

BRENG DIERBARE HERINNERINGEN WEER TOT LEVEN EN KIES VOOR DUURZAAM

Elk meubelstuk heeft een eigen verhaal. Dit geldt in het bijzonder voor antieke meubels en familiestukken. Meubels zijn en blijven te allen tijde gebruiksvoorwerpen en vertonen na verloop van jaren dan ook altijd gebruikssporen. Nu-Design is gespecialiseerd in het verhelpen van slijtage en beschadigingen aan bijzondere meubels.

Designmeubels zijn tijdloos en behouden zo goed als altijd hun waarde. Het is dus altijd de moeite waard om te investeren in restauratie. Restaureren is tevens de meest duurzame keuze als het gaat om interieurinrichting.

Steeds vaker wordt gekozen voor restauratie, omdat huisbezitters en bedrijven bewustere keuzes maken bij de inrichting van ruimtes.

Wanneer u restauratie overweegt komt Nu-Design bij u langs en kijken we hoe we u het beste kunnen helpen. Op basis van dit bezoek maken we een offerte op maat.

Tijdens het restauratieproces houden wij op de hoogte van de voortgang. U bent tussentijds van harte welkom in ons atelier om met eigen ogen te zien hoe wij uw meubel restaureren.

Restauratie is altijd maatwerk. Neem daarom contact met ons op voor een afspraak.

  • Categorie : DIENSTEN
NEEM CONTACT OP